Naar de inhoud

Over ons

TZHBV is in haar oorspronkelijke vorm opgericht in 1970. In 1993 heeft de huidige directie het bedrijf overgenomen en voortgezet in Doesburg. In 2002 is de naam gewijzigd in Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek BV om zo nog beter uit de naam onze bedrijfsactiviteit te laten blijken.

Wij zijn een hecht team dat met elkaar voor het hoogst haalbare gaat. Ons motto luidt: "uw zwembad, onze passie!". Alleen in combinatie met goed overleg en advisering kan dit lukken, dus de klant en haar wensen staan bij ons centraal. Het slagen van dit motto komt ook sterk tot uitdrukking in ons klantenbestand. De actieve klantenlijst wordt almaar groter en bij de oudste klanten komen wij al vanaf onze beginjaren.

Een groot deel van onze kracht komt ook naar voren in onze vele verschillende specialiteiten. Vaak al in de ontwerpfase worden wij bij een project betrokken, zodat er met zo min mogelijk kosten voor de klant een zo compleet mogelijke geheel kan worden gecreëerd. Geen project is standaard en daarom leveren wij ook geen standaard geheel. Op klantspecificatie is er heel veel mogelijk. Stel ons gerust voor de uitdaging om ook uw wensen vorm te geven.

Onze klanten en hun doelgroepen zijn zeer divers. Om een goed beeld van veel van onze mogelijkheden te geven, vindt u hiernaast onze verschillende werkterreinen.

Mocht u nader kennis willen maken, dan kunt u het contactformulier invullen en uw wensen kenbaar maken.

Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek BV

de Koppeling 11a
6986 CS Angerlo
T: 0313 - 47 62 65
F: 0313 - 47 70 41
E: mail@tzhbv.nl
© 2019 Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek BV English version | Disclaimer | Webdesign & CMS: a&m impact internetdiensten