Naar de inhoud

Chirurgische instrumenten tafel

TZHBV heeft tot volle tevredenheid in een aantal ziekenhuizen een therapiebad met waterbehandelingsapparatuur geïnstalleerd. Binnen één van deze ziekenhuizen kwamen wij in contact met een chirurg die ons vroeg om een instrumententafel voor de OK voor hem te ontwikkelen. Nadat hij binnen de reguliere markt stad en land had afgezocht naar een tafel die aan al zijn wensen en eisen kon voldoen, heeft hij ons om hulp gevraagd aangezien wij ook voor het therapiebad diverse RVS specials hadden gefabriceerd en geleverd.

Wij zijn de uitdaging aangegaan en samen met hem hebben wij een chirurgische instrumententafel ontwikkeld die in elk opzicht aan z'n wensen voldeed. De tafel heeft onder andere een groot werkblad dat bijna volledig over de operatietafel heen kan worden geschoven. Verder is de tafel traploos binnen een bereik van 40 centimeter in hoogte verstelbaar, waardoor de tafel voor elke chirurg op de ideale werkhoogte kan worden ingesteld.

Voor uw beeldvorming hebben wij een foto van de standaard tafel hieronder geplaatst. Uiteraard is het mogelijk om de tafel geheel naar wens aan te passen.

Voor nadere specificaties, klik hier.

Indien u nadere informatie of een proefplaatsing van een standaard tafel wenst, dan kunt u het contactformulier invullen.


Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek BV

de Koppeling 11a
6986 CS Angerlo
T: 0313 - 47 62 65
F: 0313 - 47 70 41
E: mail@tzhbv.nl
© 2019 Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek BV English version | Disclaimer | Webdesign & CMS: a&m impact internetdiensten