Naar de inhoud

Zorginstellingen

TZHBV heeft diverse zorginstellingen voorzien van een zwembad. Hieronder vallen zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap, ziekenhuizen en woonzorg instellingen.

Veelal zijn de gebruikers van het zwembad op enigerlei wijze beperkt in hun mogelijkheden. In het warme water zal juist deze groep mensen weer in beweging komen wat hen normaal zoveel moeite kost. Vaak verlaten deze mensen zeer voldaan het zwembad.

Wij hebben een breed scala aan zelf ontwikkelde en vervaardigde hulpmiddelen beschikbaar om voor ieder individu het zwembad toegankelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
- beweegbare vloeren;
- liften met een brancard of een rolstoel voor cliëntentransfer;
- leuningen, loopbarren, loopbruggen en handgrepen;
- luie tredentrappen voor zowel therapeutische toepassing als de toegang tot het zwembad.

Verder is het juist voor deze gebruikers heel erg belangrijk dat het zwembadwater behaaglijk van temperatuur is, om het bewegen te versoepelen. Uit ervaring kunnen wij zeggen: "hoe hoger de watertemperatuur, hoe moeilijker het is om de waterparameters op peil te houden". Aangezien wij ons juist in dit segment van de markt hebben gespecialiseerd, is het voor ons geen moeilijke opgave om een perfecte waterkwaliteit met hogere temperaturen te kunnen waarborgen.

Voor de verschillende toepassingen verwijzen wij u graag naar de onderstaande foto en de foto's bij de fotogalerij.

Voor vragen of nadere informatie kunt u het contactformulier invullen

Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek BV

de Koppeling 11a
6986 CS Angerlo
T: 0313 - 47 62 65
F: 0313 - 47 70 41
E: mail@tzhbv.nl
© 2019 Tieleman Zwembad- en Hydrotechniek BV English version | Disclaimer | Webdesign & CMS: a&m impact internetdiensten